Opleidingen en cursussen

Vaak is het niet de goede maat. Is het net te klein, of te lang. Te strak of te wijd. En anders wel veel te duur! Met onze cursussen leer je op een eenvoudige en bij jou passende wijze het tekenen en naaien van alle kleding die je wilt maken.

Of ben je al langer bezig met het maken of vermaken van kleding, en wil je je daarin verder specialiseren? Verdiepen in de technieken, de mogelijkheden, de patronen? Kies dan een van onze erkende opleidingen, en… ga zo ver als je zelf wilt.

Interesse in het maken van positiekleding, of grotere maten? Een gedegen opleiding tot coupeuse of costumière? Zin om zelf hoeden te leren maken? Of iets heel bijzonders voor jezelf, zoals je eigen lingerie?

Vanaf nu teken je zelf de patronen voor jezelf, je kinderen… of voor je partner! Uniek bij HCH is namelijk de herenkleding. En je leert kleding maken, maar ook werkelijk ontwerpen. Zo draag je altijd iets unieks.

Hieronder zie je het complete cursusaanbod van HCH Modevakopleidingen. Gebruik de kenmerken aan de bovenzijde om precies te tonen wat je wilt zien; waar jij juist de meeste interesse in hebt.

De HCH opleidingen en cursussen

Te volgen op modevakscholen in heel Nederland

Geen mogelijkheid om een modevakschool te bezoeken?

We bieden je ook de mogelijkheid om de opleidingen en cursussen schriftelijk te volgen. Waar je ook woont, wat je achtergrond ook is. En hoe veel vrije tijd je ook hebt: bij HCH kun je de cursus of opleiding volgen die jij wilt.

Meer weten?

Wil je meer weten over een van onze opleidingen en cursussen? -klik dan hierboven op de opleiding naar jouw wens. Of klik hieronder handig en snel door naar een aantal andere mogelijkheden.