HCH Modevakopleidingen in heel Nederland

HCH Modevakopleidingen

HCH Modevakopleidingen is een modevakschool en een opleidingsinstituut. Door heel Nederland worden onze modegerelateerde cursussen en opleidingen gegeven. En ook schriftelijk gevolgd.

Kenmerkend

HCH cursussen zijn eenvoudig van opzet en toegankelijk voor iedereen. Ons streven is om iedereen die wil leren patroontekenen of naaien, dat ook écht te leren, op een prettige manier.

Cursussen en opleidingen

Wij hebben diverse cursussen en opleidingen ontwikkeld. Onze opleidingen zijn MODINT branche-erkend. Ruim 20 modevakscholen in heel Nederland werken met opleidingen van de HCH Modevakschool.

jurk-hch-mode

Adres

HCH Modevakopleidingen
Tasveld 13
3417 XS
Montfoort

Contact

Cassandra Saeijs
06-12355188

info@hch-cursussen.nl

Bedrijfsinformatie

KVK te Utrecht: 30235578
BTW nr. NL002000514B05

HCH Modevakschool Montfoort

jurk-hch-modeschool

HCH Modevakschool

De standplaats van HCH Modevakopleidingen is de HCH Modevakschool. Opgericht door Ineke Loose. Begonnen als naaiatelier. Verhuisd van Rotterdam naar Hendrik-Ido-Ambacht. En door de jaren heen meer en meer ontwikkeld tot een compleet en gedegen opleidingsinstituut, met geheel zelf ontwikkelde en uitgewerkte eigen opleidingen.
In dec 2020 heeft Ineke Loose het verkocht aan Cassandra Saeijs gevestigd in Montfoort, Tasveld 13, 3417 XS

Bijzondere opleidingen

Vanzelfsprekend kunnen alle aangeboden cursussen en opleidingen op de HCH modevakschool worden gevolgd. En zeker niet alleen de ‘standaard’ cursussen (van een naaicursus voor beginners tot costumière en coupeuse). Wat dacht je van zelf je eigen lingerie maken? Of prachtige hoeden leren maken?

Contactinformatie

Hieronder vind je de contactgegevens van HCH Modevakopleidingen in Montfoort.

Heb je een vraag over onze opleidingen of over ons? Gebruik dan ons handige contactformulier.