Couturetechnieken

De schriftelijke cursus Couturetechnieken is bedoeld voor mensen die alle naaitechnieken goed onder de knie willen krijgen, maar niet een modevakschool willen of kunnen bezoeken. In de twee cursusdelen leer je vele verschillende technieken, onder andere gericht op broeken, rokken, jurken en blouses. Van het inzetten van ritsen tot het opzetten van kragen. En van naden tot mouwen. Ook leer je met het onderdeel textielwarenkennis hoe je verscheidene stoffen kunt herkennen, verwerken en behandelen.

163,50201,- incl. BTW

163,50 incl. BTW
201,- incl. BTW
naaimachine
Couturetechnieken

163,50201,- incl. BTW

  • Gratis proefles!
  • Thuis studeren
  • Modevakscholen in heel NL  

Couturetechnieken

Beschrijving

In deze cursus komen alle naaitechnieken die in de officiële Costumièreopleiding worden behandeld aan bod (zonder het patroontekenen, dat ook als schriftelijke cursus te volgen is). Aan de hand van tekeningen wordt alles heel duidelijk uitgelegd. En we voorzien je van een uitgebreid inschrijfpakket. Dit bevat alle benodigde stoffen en fournituren. Je kunt dus direct aan de slag. En na beide cursusdelen te hebben gevolgd, heb je een bijzonder mooi naslagwerk waarin je altijd alles terug kunt vinden.

Lessen worden via de lesboeken naar je toegestuurd en je werkt thuis, in je eigen tempo. Je kunt de opdrachten insturen samen met een voldoende gefrankeerde retourenvelop en ontvangt het eventueel gecorrigeerde werk weer terug. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefonische hulplijn, of je vragen per e-mail aan een vakbekwame docent voorleggen.

Tijdsduur huiswerk begeleiding
Vanaf aanschaf module heb je het recht op 1 jaar huiswerk begeleiding. Mocht je na 1 jaar nog niet klaar zijn en je wilt dat we blijven nakijken, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen waar je staat en welke lessen er nog gedaan moeten worden. Naar aanleiding daarvan bespreken welke kosten er nog worden berekent voor het nakijken van je huiswerk.

Lijfgoed.nl

Cursus en opleidingen

Lijfgoed geeft cursus lingerie en badmode voor beginners en gevorderden. Tevens start er 2x per jaar een lingerie opleiding en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Lijfgoed webshop

Webshop voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren. Bestel snel en eenvoudig de juiste materialen om je eigen lingerie te maken. Vind je materialen, accessoires en hulpmiddelen voor het vervaardigen van mooie lingerie, stijlvolle ondermode en persoonlijke badmode.

Naar de webshop

Gratis proefles!
Thuis studeren
Modevakscholen in heel Nederland