Patroontekenen | Deel 1

Deel 1 van de schriftelijke cursus patroontekenen is een compleet cursuspakket waarin je allerlei soorten rokken leert tekenen. Voor dames, kleine meisjes en tieners. Dit eerste pakket wordt geleverd incl. het inschrijfpakket.

187,50 incl. BTW

  • Gratis proefles!
  • Thuis studeren
  • Modevakscholen in heel NL  

Patroontekenen | Deel 1

Beschrijving

In de schriftelijke cursus patroontekenen komen alle theorieën die in de Costumièreopleiding worden behandeld aan bod (los van couturetechnieken; dat onderdeel is ook als schriftelijke cursus te volgen). Ook diegenen die de cursus Couturetechnieken al hebben gevolgd en interesse hebben gekregen om te leren patroontekenen kunnen hierna door het volgen van beide opleidingen het diploma Costumière behalen.

Bij het eerste deel hoort het uitgebreide inschrijfpakket. Je kunt dus direct aan de slag. Je ontvangt het lesboek met duidelijke beschrijvingen en tekeningen. En dit alles wordt compleet geleverd met ruitjes- en overtrekpapier en lege showtasjes om de tekeningen op te bergen.

Je werkt thuis, in je eigen tempo. Je kunt de opdrachten insturen samen met een voldoende gefrankeerde retourenvelop en ontvangt het eventueel gecorrigeerde werk weer terug. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefonische hulplijn, of je vragen per e-mail aan een vakbekwame docent voorleggen.

Tijdsduur huiswerk begeleiding
Vanaf aanschaf module heb je het recht op 1 jaar huiswerk begeleiding. Mocht je na 1 jaar nog niet klaar zijn en je wilt dat we blijven nakijken, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen waar je staat en welke lessen er nog gedaan moeten worden. Naar aanleiding daarvan bespreken welke kosten er nog worden berekent voor het nakijken van je huiswerk.

Lijfgoed.nl

Cursus en opleidingen

Lijfgoed geeft cursus lingerie en badmode voor beginners en gevorderden. Tevens start er 2x per jaar een lingerie opleiding en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Lijfgoed webshop

Webshop voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren. Bestel snel en eenvoudig de juiste materialen om je eigen lingerie te maken. Vind je materialen, accessoires en hulpmiddelen voor het vervaardigen van mooie lingerie, stijlvolle ondermode en persoonlijke badmode.

Naar de webshop

Gratis proefles!
Thuis studeren
Modevakscholen in heel Nederland
patroon
Patroontekenen | Deel 1