Patroontekenen | Deel 3

Tijdens dit derde cursusdeel van de serie patroontekenen leer je het tekenen van blouses en jurken voor dames en meisjes. Ook leer je om overhemden of tunieken voor heren en jongens  uit te tekenen. Na deze cursus kun je alle modellen ontwerpen en tekenen die je je kunt bedenken. In deze cursus leer je ook het modelleren en tailleren van de patronen.

146,- incl. BTW

  • Gratis proefles!
  • Thuis studeren
  • Modevakscholen in heel NL  

Patroontekenen | Deel 3

Beschrijving

De schriftelijke cursus patroontekenen behandelt alle theorieën die in de Costumièreopleiding voorbij komen (los van couturetechnieken; dat onderdeel is ook als schriftelijke cursus te volgen). Ook diegenen die de cursus Couturetechnieken al hebben gevolgd en interesse hebben gekregen om te leren patroontekenen kunnen hierna door het volgen van beide opleidingen het diploma Costumière behalen.

Je ontvangt bij dit derde deel het cursusboek met duidelijke beschrijvingen en handleidingen. Dit wordt compleet geleverd met ruitjes- en overtrekpapier en lege showtasjes om de tekeningen op te bergen. Na ontvangst van de cursus kun je direct (verder) aan de slag.

Je werkt thuis, in je eigen tempo. Je kunt de opdrachten insturen samen met een voldoende gefrankeerde retourenvelop en ontvangt het eventueel gecorrigeerde werk weer terug. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefonische hulplijn, of je vragen per e-mail aan een vakbekwame docent voorleggen.

Tijdsduur huiswerk begeleiding
Vanaf aanschaf module heb je het recht op 1 jaar huiswerk begeleiding. Mocht je na 1 jaar nog niet klaar zijn en je wilt dat we blijven nakijken, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen waar je staat en welke lessen er nog gedaan moeten worden. Naar aanleiding daarvan bespreken welke kosten er nog worden berekent voor het nakijken van je huiswerk.

Extra informatie
Extra service

Je kunt het huiswerk insturen ter correctie. En als extra service kun je ook gebruik maken van een telefonische/email hulplijn, waarbij je al je vragen aan een vakbekwame docent kunt stellen.

Lijfgoed.nl

Cursus en opleidingen

Lijfgoed geeft cursus lingerie en badmode voor beginners en gevorderden. Tevens start er 2x per jaar een lingerie opleiding en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Lijfgoed webshop

Webshop voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren. Bestel snel en eenvoudig de juiste materialen om je eigen lingerie te maken. Vind je materialen, accessoires en hulpmiddelen voor het vervaardigen van mooie lingerie, stijlvolle ondermode en persoonlijke badmode.

Naar de webshop

Gratis proefles!
Thuis studeren
Modevakscholen in heel Nederland
patroon
Patroontekenen | Deel 3