Naaicursus schriftelijk

Is het niet net de verkeerde maat, is het wel net te klein. Of te lang. Te strak of te wijd. En met een beetje pech ook nog eens duur!

Verdiepen in de technieken, de mogelijkheden, de patronen? Kies dan een van onze (erkende) opleidingen, en… ga zo ver als je zelf wilt.

Schriftelijke naaicursus

thuis studeren, wanneer het jou uitkomt

Interesse in het maken van positiekleding, of grotere maten? Een gedegen opleiding tot coupeuse of costumière? Zin om zelf hoeden te leren maken? Of iets heel bijzonders voor jezelf, zoals je eigen lingerie? -Vanaf nu teken je zelf de patronen voor jezelf, je kinderen, of je partner. En je leert kleding maken, maar ook werkelijk ontwerpen. Zo draag je altijd iets unieks.

Met een schriftelijke naaicursus van HCH-Cursussen leer je op een eenvoudige en bij jou passende wijze het tekenen, naaien, vermaken en herstellen van allerlei kledingstukken. En dat kan op locatie bij een van de aangesloten modevakscholen, maar zeker ook thuis.

HCH Modevakopleidingen heeft in de loop der tijd diverse cursussen en opleidingen opgezet en ontwikkeld. Op ca. 20 locaties in heel het land worden onze cursussen gegeven. Ons streven is om iedereen die wil leren naaien of patroontekenen, dat zo goed en leuk mogelijk, te leren. Op een prettige en open manier. En vooropleidingen zijn meestal niet nodig.

Onze thuisstudies, de schriftelijke cursussen, zijn qua geschreven studiemateriaal nog uitgebreider dan wanneer je deze bij een modevakschool volgt. En je kunt iedere schriftelijke naaicursus eenvoudig online bestellen en betalen. Dat doe je in de HCH webshop, hieronder.

HCH Modevakscholen maakt cursussen van hoge kwaliteit

Dit zul je onderkennen nadat je een van de opleidingen of cursussen hebt gevolgd die HCH aanbiedt. Maar, onze cursussen zijn vooral ook toegankelijk en prettig. Uitgebreide cursusboeken, met duidelijke omschrijvingen en informatie. En meestal zonder vooropleiding voor een ieder haalbaar.

Thuis studeren: zo geregeld

In de HCH Shop bestel je online en gemakkelijk je thuisstudie naar wens. Klik hierboven op de cursus waar je meer over wilt weten of die je wilt bestellen. Lees daar precies waar het over gaat en wat je kunt verwachten: over cursusdelen, inschrijven, examenmogelijkheden, en kosten.