Couturetechnieken | Deel 1

Tijdens deel 1 van deze uitgebreide cursus leer je het knippen en naaien van heel veel verschillende technieken, zoals het op verschillende manieren inzetten van ritsen, en het maken van diverse zakken en sluitingen. Alles wordt gemaakt op ware grootte en aan de hand van tekening heel duidelijk uitgelegd. De cursus bevat onder andere ook een gedeelte Textielwarenkennis, en een uitgebreide map over vlieseline met proefmonsters en het gebruik hiervan.

201,- incl. BTW

  • Gratis proefles!
  • Thuis studeren
  • Modevakscholen in heel NL  

Couturetechnieken | Deel 1

Beschrijving

De schriftelijke cursus Couturetechnieken (naaitechnieken) is er als je wel alle kneepjes van het vak wilt leren maar niet wilt of hoeft leren patroontekenen. En is bedoeld voor mensen die geen modevakschool willen of kunnen bezoeken. Alle technieken die in de volledige en officiële Costumièreopleiding worden behandeld komen aan bod.

Bij het eerste deel hoort het zeer uitgebreide inschrijfpakket. Je kunt dus direct aan de slag. Je ontvangt het lesboek met duidelijke beschrijvingen en tekeningen, een lap stof en alle fournituren om de werkstukjes te maken, en voldoende showtassen om de werkstukken netjes op te bergen. En na beide cursusdelen te hebben gevolgd, heb je een bijzonder mooi naslagwerk waarin je altijd alles terug kunt vinden.

Je werkt thuis, in je eigen tempo. Je kunt de opdrachten insturen samen met een voldoende gefrankeerde retourenvelop en ontvangt het eventueel gecorrigeerde werk weer terug. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefonische hulplijn, of je vragen per e-mail aan een vakbekwame docent voorleggen.

Tijdsduur huiswerk begeleiding
Vanaf aanschaf module heb je het recht op 1 jaar huiswerk begeleiding. Mocht je na 1 jaar nog niet klaar zijn en je wilt dat we blijven nakijken, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen waar je staat en welke lessen er nog gedaan moeten worden. Naar aanleiding daarvan bespreken welke kosten er nog worden berekent voor het nakijken van je huiswerk.

Extra informatie
Extra service

Als extra service kun je gratis gebruik maken van een telefonische/e-mail hulplijn. Ook kun je het huiswerk insturen ter correctie.

Lijfgoed.nl

Cursus en opleidingen

Lijfgoed geeft cursus lingerie en badmode voor beginners en gevorderden. Tevens start er 2x per jaar een lingerie opleiding en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Lijfgoed webshop

Webshop voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren. Bestel snel en eenvoudig de juiste materialen om je eigen lingerie te maken. Vind je materialen, accessoires en hulpmiddelen voor het vervaardigen van mooie lingerie, stijlvolle ondermode en persoonlijke badmode.

Naar de webshop

Gratis proefles!
Thuis studeren
Modevakscholen in heel Nederland
naaimachine
Couturetechnieken | Deel 1