Help, ik blijf maar groeien! | mt. 34-44

Wat is er leuker dan de hele wereld te laten zien dat je een kindje verwacht? Stop die buik niet weg in zo’n afgrijselijke tuinbroek, maar laat hem zien! Leuke en mooie positiekleding kun je moeilijk kopen. Vaak is het erg saai en duur. Je kunt natuurlijk ook je eigen positiekleding maken! Deze cursus is zo duidelijk geschreven dat iedereen veel leuke dingen kan maken en ook geschikt voor beginners.

65,- incl. BTW

Uitverkocht

  • Gratis proefles!
  • Thuis studeren
  • Modevakscholen in heel NL  

Help, ik blijf maar groeien! | mt. 34-44

Beschrijving

Het lijkt een moeilijke combinatie: zwanger en kleding. Leuke en mooie positiekleding kun je moeilijk kopen. Vaak is het erg saai en erg duur. De beste oplossing is zelf maken!

Als je nu meteen denkt “dat kan ik niet” dan heb je het mis. Deze cursus is zo duidelijk geschreven dat iedereen heel veel leuke dingen kan maken. Alles wordt duidelijk uitgelegd en d.m.v. tekeningen duidelijk gemaakt. En geen dure foto’s, geen dure boeken, gewoon een cursus die voor iedereen betaalbaar is.

In de modebladen vind je ook af en toe leuke patronen maar je leert ze nooit zelf veranderen. Tijdens deze cursus leer je dat wel. Je draagt dus altijd exclusieve kleding. Ook leer je hoe je moet uitrekenen hoeveel stof je nodig hebt. Zo ben je altijd goedkoper uit want je kiest en koopt bewuster. Je merkt al snel: een cursus van HCH kost weinig maar levert veel op!

De cursus bestaat uit een lesboek met duidelijke beschrijvingen, 2 grote patroonbladen met patronen op jouw maat, waarmee je oneindig kunt variëren, een metermaatje, ruitjes- en overtrekpapier en de nodige showtasjes. Met de patroonbladen kun je alle kleding maken die je wilt: truien, blouses, broeken, jurken en jasjes.

Dus denk nooit meer “Zwanger kleding… lelijk… duur… Het is tijd om het zelf te leren!

Extra informatie
Betaling

Na ontvangst van je betaling wordt de cursus meteen aan je opgestuurd en kun je thuis meteen in je eigen tempo aan de slag.

Extra service

Als extra service kun je gratis gebruik maken van een telefonische/e-mail hulplijn.

Lijfgoed.nl

Cursus en opleidingen

Lijfgoed geeft cursus lingerie en badmode voor beginners en gevorderden. Tevens start er 2x per jaar een lingerie opleiding en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Lijfgoed webshop

Webshop voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren. Bestel snel en eenvoudig de juiste materialen om je eigen lingerie te maken. Vind je materialen, accessoires en hulpmiddelen voor het vervaardigen van mooie lingerie, stijlvolle ondermode en persoonlijke badmode.

Naar de webshop

Gratis proefles!
Thuis studeren
Modevakscholen in heel Nederland
HCH Modevakschool: zelf Positiekleding maken, en kleding voor baby's en kinderen
Help, ik blijf maar groeien! | mt. 34-44

Uitverkocht