HCH Modevakopleiding

HCH Modevakopleidingen is een modevakschool en een opleidingsinstituut. Door heel Nederland worden onze modegerelateerde cursussen en opleidingen gegeven. En ook schriftelijk gevolgd.

Cursussen en opleidingen

Wij hebben diverse cursussen en opleidingen ontwikkeld. Al 20 modevakscholen werken met de opleidingen van HCH.

 

Schriftelijke opleidingen

Bijna alle opleidingen die wij aanbieden worden ook in een schriftelijke variant aangeboden. Thuis studeren dus. In je eigen tempo, op je eigen manier. Deze cursussen en opleidingen vind je hier.

Ben jij het ook zo beu om kleding te zoeken die uiteindelijk niet past?

…dit moet je herkennen. Want vaak is het niet de goede maat. Net te klein, net te lang. Te strak, of te wijd. En anders is het wel veel te duur! Met de cursussen en opleidingen van de HCH Modevakschool leer je op een eenvoudige en prettige wijze het tekenen en naaien van allerlei kleding. De kleding die jij wilt maken.

Of ben je al langer bezig met het zelf maken, vermaken en verfraaien, en wil je je verder specialiseren? Je verdiepen in de technieken, de mogelijkheden, de patronen? Kies dan een van onze erkende opleidingen, en… ga zo ver als je zelf wilt.

tekenen-opleidingen-en-cursussen-hch
naaimachine-foto

Zelf kleding maken?

Vanaf nu teken je zelf de patronen voor jezelf, je kinderen… of voor je partner! En je leert kleding maken, maar ook werkelijk ontwerpen. Of je nu beginner bent, of gevorderd. Zo draag je altijd iets unieks.

Op de pagina Opleidingen en Cursussen vind je het complete cursusaanbod van HCH Modevakopleidingen. En in de HCH Shop kun je deze direct online bestellen, om in je eigen omgeving en tempo thuis aan de slag te gaan.