Lingerie maken: “Momenten voor mij”

Je eigen lingerie maken… Pas op! Deze opleiding is gewaagd en mogelijk verslavend!


Om snel en met de juiste maat aan de slag te gaan, kies je hieronder de gewenste kleur en beugelmaat. Kies de kleur die bij jou past, en meet jouw beugelmaat, de beugellengte op: pak jouw best passende ‘gewone beha’ erbij, en meet vervolgens met een centimeter de lengte van de ronde vorm van de beugel van deze beha: dat is de beugelmaat die je hieronder kiest.

Tijdsduur huiswerk begeleiding
Vanaf aanschaf module heb je het recht op 1 jaar huiswerk begeleiding. Mocht je na 1 jaar nog niet klaar zijn en je wilt dat we blijven nakijken, neem dan contact met ons op. Dan kijken we samen waar je staat en welke lessen er nog gedaan moeten worden. Naar aanleiding daarvan bespreken welke kosten er nog worden berekent voor het nakijken van je huiswerk.

193,50

  • Gratis proefles!
  • Thuis studeren
  • Modevakscholen in heel NL  

Lingerie maken: “Momenten voor mij”

Beschrijving

Deze schriftelijke opleiding is bedoeld voor mensen die graag lingerie willen leren maken, maar geen modevakschool willen of kunnen bezoeken. Je leert onder andere: het tekenen en naaien van verschillende beha’s en slips, body’s, tankini’s en speciale beha’s zoals de prothese beha en de 1-borst beha. Je leert tekenen op elke gewenste maat en in ieder gewenst model. Ook leer je het tekenen van diverse herenslips.

De cursus “Lingerie maken: Momenten voor mij” wordt zeer compleet geleverd met ruitjes- en overtrekpapier, showtasjes voor het opbergen van je tekeningen en patronen, een potlood en een gum, een metermaatjes en een 4-kleuren balpen. Tevens ontvang je een accessoirepakket met daarin het picotelastiek voor 1 beha en 2 slips, de sluiting, de oogjes en achtjes en schuifje, het beugelband, kruisjeskatoen en een setje beugels in je eigen maat.

Je kunt hierbij kiezen uit de kleuren: wit en zwart. Je hoeft zelf alleen voor de stof te zorgen die past bij de opgegeven kleur van het accessoirepakket. Je hebt aan 50 cm al voldoende. Je kunt na ontvangst van het pakket dus snel aan de slag met lingerie maken (voor jezelf of een ander).

Lessen worden via de lesboeken naar je toegestuurd en je werkt thuis, in je eigen tempo. Je kunt de opdrachten insturen samen met een voldoende gefrankeerde retourenvelop en ontvangt het eventueel gecorrigeerde werk weer terug. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefonische hulplijn, of je vragen over de lingerie maken cursus per e-mail aan een vakbekwame docent voorleggen.

Extra informatie
Extra service

Als extra service kun je de opdrachten insturen samen met een voldoende gefrankeerde retourenvelop. Dan ontvang je het eventueel gecorrigeerde werk weer terug. Daarnaast kun je gebruik maken van een telefonische hulplijn, of je vragen per e-mail aan een vakbekwame docent voorleggen.

Lijfgoed.nl

Cursus en opleidingen

Lijfgoed geeft cursus lingerie en badmode voor beginners en gevorderden. Tevens start er 2x per jaar een lingerie opleiding en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Lijfgoed webshop

Webshop voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren. Bestel snel en eenvoudig de juiste materialen om je eigen lingerie te maken. Vind je materialen, accessoires en hulpmiddelen voor het vervaardigen van mooie lingerie, stijlvolle ondermode en persoonlijke badmode.

Naar de webshop

Gratis proefles!
Thuis studeren
Modevakscholen in heel Nederland
lingerie
Lingerie maken: “Momenten voor mij”
193,50 Selecteer opties