Grotere maten

Word je altijd gedwongen om saaie kleding te kopen, omdat je nu eenmaal een grotere maat hebt? Ben je het beu om steeds te zoeken naar exclusieve, passende en betaalbare kleding? Dan is deze cursus geknipt voor jou. Er is genoeg kleding te koop maar het is nooit precies jouw smaak. Of de maat die je zoekt is er niet, of de kleur is niet naar je zin. En als je dan eindelijk iets gevonden hebt is het onbetaalbaar.

Stop met zoeken en maak en ontwerp voortaan je eigen kleding!

  • Gratis proefles!
  • Thuis studeren
  • Modevakscholen in heel NL  

Grotere maten

Beschrijving

Als je meteen denkt “dat kan ik niet”, dan heb je het mis. Alles wordt duidelijk uitgelegd en door middel van tekeningen duidelijk gemaakt. Geen dure foto’s, geen dure boeken, gewoon een cursus die voor iedereen betaalbaar is. In de (dure) modebladen vind je ook af en toe leuke patronen, maar zo’n blad kost al snel ca. €9,00. En in zo’n blad… leer je nooit een patroon veranderen.

Dat leer je in deze cursus wel. En zo blijkt al gauw: de mogelijkheden zijn onbeperkt. Als je weet wat er met een patroon gedaan is dan weet je ook hoe het in elkaar genaaid moet worden. Je leert ook hoe je moet uitrekenen hoeveel stof je nodig hebt. Zo kies en koop je bewuster, dus goedkoper. En je merkt al snel: een cursus van HCH kost weinig, maar brengt veel geld op.

Deze schriftelijke cursus grotere maten bestaat uit een lesboek met duidelijke beschrijvingen, 3 grote patroonbladen met patronen op jouw maat, waarmee je oneindig kunt variëren, een metermaatje, ruitjes- en overtrekpapier en de nodige showtasjes. Met de patroonbladen maak je alle kleding die je wilt: rokken, blouses, broeken, jurken en jasjes. Bovendien heb je de beschikking over een telefonische hulplijn. Via deze hulplijn kun je al je vragen betreffende de grotere maten cursus aan een vakbekwame docent stellen. Na ontvangst van de betaling wordt de cursus meteen aan je opgestuurd en kun je thuis meteen in je eigen tempo aan de slag!

Extra informatie
Pakket

De cursus bestaat uit een lesboek met duidelijke beschrijvingen, en komt met een gratis pakket aan de juiste tools: 3 grote patroonbladen met patronen op jouw maat waarmee je oneindig kunt variëren, een metermaatje, ruitjes- en overtrekpapier en de nodige showtasjes. Met de patroonbladen maak je alle kleding die je wilt: rokken, blouses, broeken, jurken en jasjes.

Lijfgoed.nl

Cursus en opleidingen

Lijfgoed geeft cursus lingerie en badmode voor beginners en gevorderden. Tevens start er 2x per jaar een lingerie opleiding en heeft een uitgebreide webwinkel met lingeriestoffen en fournituren, speciaal voor het zelf maken van lingerie en badkleding.

Lijfgoed webshop

Webshop voor lingeriestoffen, lingeriematerialen en fournituren. Bestel snel en eenvoudig de juiste materialen om je eigen lingerie te maken. Vind je materialen, accessoires en hulpmiddelen voor het vervaardigen van mooie lingerie, stijlvolle ondermode en persoonlijke badmode.

Naar de webshop

Gratis proefles!
Thuis studeren
Modevakscholen in heel Nederland