Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

Je hebt het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, tenzij je een deel van de bestelling behoud.

Daarnaast zijn de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lijfgoed.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten, via Mollie, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 Garantie

Kleuren:

  • Wij kunnen geen 100% garantie geven omtrent de kleuren zoals ze op de site zijn weergegeven en in de werkelijkheid echt zijn.
  • Daarnaast ook kan het zijn dat stoffen verkleurd kunnen zijn op de stofvouw. Hou hier altijd rekening mee. Dit komt doordat de stoffen in het licht liggen. Wij zelf knippen altijd de stofvouw door.

Elasticiteit

  • Verder kan het zijn dat de elasticiteit van het elastiek ‘op’ is. Mocht dit het geval zijn, meldt het dan ons even en wij zoeken in samenspraak naar een oplossing dan wel betalen wij je het aankoop bedrag van het elastiek terug.

Verzending

  • Wij kunnen niet garanderen dat als wij vandaag versturen dat het er de volgende dag bij jou thuis is. Je krijgt van ons een mail zodra de bestelling verzonden wordt. Daarna wordt het pakket dan wel brief overgedragen aan MyParcel en is het aan de pakketdienst.

 

Lijfgoed
Tasveld 13
3417 XS Montfoort
info@lijfgoed.nl

06-12355188
KVK 30235578
BTW NL002000514B05

Formulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen)

Retour

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
besteld op datum:*
Ontvangen op datum:
Artikel nummer en aantal retour benoemen: