• Auteur
  Berichten
 • #3631

  Ineke Loose
  Sleutelbeheerder

  In mei 2016 hebben twee dames heel enthousiast een schriftelijke cursus bij HCH-cursussen besteld. Met een kortingscoupon. Een coupon afkomstig van de website http://www.e-kortingscodes.com

  Bij deze willen wij iedereen die per ongeluk op die site terecht komt erop attent maken dat deze coupons verzonnen zijn. Sterker nog, die hele website is ‘verzonnen’. Zo zijn sommige kortingen duidelijk uit de duim gezogen, en is de daar te lezen tekst duidelijk niet door een Nederlander geschreven:
  “Kunt u nu genieten van prijsverminderingen voor uw aankopen hch cursussen, misschien zijn er een aantal hch cursussen coupons die niet geldig zijn. Gelieve contact met onns op te nemen om ze te laten corrigeren. Bedankt !”

  Onze excuses: dat je dit überhaupt op het internet kunt tegenkomen is niet okay. Blij worden met een dooie mus evenmin. Ons advies: niet naar die site toe gaan, en vooral niet op knopjes aldaar klikken. Het is iets van spam, scam. Al is het ons niet geheel duidelijk wat de ‘truc’ erachter is. Wij proberen in ieder geval via hun host/provider deze content te laten verwijderen. Helaas is dat tot op heden nog niet gelukt…

 • #3674

  Ineke Loose
  Sleutelbeheerder

  Gelukkig is bovenstaande inmiddels, voor nu, opgelost. En daar zijn we erg content mee. Teleurstelling om een niet-bestaande – al is het maar een paar Euro – korting willen we vanzelfsprekend te allen tijde voorkomen.

  De zogenaamde HCH-pagina op die e-kortingscodes website is sinds 16 juli 2016 uit de lucht. Helaas voor heel veel andere Nederlandse bedrijven geldt dat niet voor vergelijkbare pagina’s op die site, waarin hun producten zogenaamd in de aanbieding zijn.

  Aan de mensen die er tegenaan zijn gelopen: nogmaals onze excuses. En een kleine goedmaker: een aantal van onze thuisstudies worden per 1 september in prijs verlaagd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie op dit onderwerp te kunnen geven.